Adatkezelési tájékoztató

A honlapon (eltetoetelek.hu) bemutatott és olvasható tartalom Riczu József EV (továbbiakban: ÉltetőÉtelek) tulajdonát képezi.

Az ÉltetőÉtelek az ügyfél-regisztrációkor megadott adatokat az érvényes törvényi előírásoknak megfelelően bizalmasan kezeli, harmadik fél számára azt át nem adja. Az adatvédelmi elveink kialakításakor figyelembe vettük az 1992. évi LXIII. törvényt a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról, valamint az 1998. évi VI. törvényt az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során. A feliratkozás egyetlen kattintással bármikor megszüntethető bármelyik a Coursemaker által küldött elektronikus levél legalsó sorában lévő leiratkozási linkre való kattintással.

Az ÉltetőÉtelek weboldalán kezdeményezett feliratkozás egyben a feliratkozási feltételek kifejezett elfogadását jelenti, azaz a felhasználó előzetes hozzájárulását adja az adatbázisba való felvételhez, illetve elektronikus levelek fogadásához, melyek a weboldalunkról érkezhetnek, és bizonyos esetekben reklámot is tartalmazhatnak.

Adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-112640/2017.